Треньорът на "Левски" Антони Здравков най-вероятно ще се сбогува с поста, ако не успее да елиминира ЦСКА от 1/8-финалите на турнира за Купата на България. Сухия успя да съживи тима след звучния шамар от "армейците" в първенството - 0:3, като в момента "сините" са в поредица от три поредни победи в "А" група.

Ако обаче Тони Здравков не успее да се справи с ЦСКА, то няма да продължи да води "Левски" и през пролетта. И клубът ще посрещне 100-годишнината си с нов треньор, тъй като може би ще има изключително малки шансове да я отпразнува с трофей. При това положение сблъсъците с ЦСКА са истинският тест за спеца, който пое отбора след раздялата със Славиша Йоканович.

Първият 1/8-финал между "сините" и "червените" е следващата събота - 16 ноември, а реваншът - чак на 19 декември. Именно заради мачовете с ЦСКА за Купата от „Герена" все още не бързат да обявяват със сигурност кой ще води тима през пролетта. Тодор Батков и компания не искат да нагнетяват обстановката и са оставили Здравков да работи на спокойствие. Сега надеждите на "сините" са да надхитрят и Берое утре, като по този начин "Левски" ще постигне четвъртата си поредна победа в първенството. Футболистите са пределно амбицирани да спечелят под Аязмото, защото ако го сторят, ще отпаднат глобите им от по 30% от заплатите им, които ядосаният Батков им лепна след срамното 0:3 от ЦСКА.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ