Изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Тони Здравков говори пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя с Ред Бул Залцбург от груповата фаза на Лига Европа. Срещата е утре от 22:05 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Рабех е здрав, от една седмица тренира пълноценно. Няма да е изненада, ако играе, както и обратното. За първи път всички футболисти тренираха и разполагаме с почти пълен състав, без трайно контузените Гаджев и Топузаков. В групата са 20 момчета, двама ще отпаднат преди мача", каза Здравков.

"Трябва да повторим тактически правилната игра от Залцбург, ако това е възможно и да наблегнем повече на атаката, за да постигнем добър резултат. За Левски винаги е добре да спечели срещите си и това е единствената цел. Вярвам, че отборът може да постигне първа победа в Лига Европа", допълни Сухия.

"Ред Бул е добре балансиран и много богат тим. Няма да е лесно. Смятам, че Левски ще изглежда по-добре отколкото в първия мач в Залцбург. Това поне е моето лично желание. Предпочитам да вкараме два бързи гола в първите две-три ситуации, а не чак от седмата или осмата. При всички положения ще проведем тактически мач. Ще е огромна грешка, ако пресираме противника в неговата половина. Те са класен отбор и ако има свободни пространства ще е лошо за нас. Не трябва да играем предпазливо, а да покажем респект към противника", уточни Здравков.

В шеговит тон, той заяви, че щом Дарко Тасевски присъства на пресконференцията, значи ще е титуляр. "Нека си спазим традицията", каза Здравков, визирайки присъствието на Николай Димитров на брифинга в Залцбург, който впоследствие започна като титуляр мача на "Ред Бул Арена". /БЛИЦ