Старши треньорът на "Левски" Антони Здравков едва говореше от яд след неочакваното поражение от Локо (Сф) с 0:1 в мача от 25-ия кръг на "А" група. Сухия обаче не промълви и дума за оставка.

"Допуснахме пак да ни отбележат комичен гол, след фаул, греда и топка, която лети от 20 метра. Теренът не ни позволи да играем техничен и бърз футбол. Заради това заложихме на играчи с такива подходящи за обстановката характеристики. Бракът дойде от това, че бяхме много сбити. Бутахме си я в краката, което затрудни още повече играта. Нещата не стоят добре. Мотивация имаше, до последно се борехме да изравним. Бастос влезе, но не е готов, трябват му още десетина дни. Не ми харесва това, което показваме като начин на игра. До мача с ЦСКА трябва да променим определено мисленето си. Не сме разнообразни. Когато си пласиран правилно и се движиш правилно, се променя и мисленето. Не се оправдавам. Вината е на всички, които взимаме участие в мача", обяви Здравков.

„Ако решат, че вината е изцяло в мен, могат да назначат нов треньор. Заявих на спортния директор Христо Йовов да преценява в понеделник. Ние не играем футбол – нито си подаваме, нито атакуваме като хората. Малкото ситуации, ги пропиляхме елементарно. Нормално е Батков да е недоволен“, завърши треньорът на „Левски“.


СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ