Придобилият популярност с участието си в реклама на една от водещите ни марки бира Кристиян Милатинов започна проби в "Ботев" (Враца). 24-годишният халф е юноша на "Левски". Изкарал е няколко сезона по испанските терени, където живее семейството му. Бил е записан в ДЮШ на Алкала де Чиверт. Талантът му не остава незабелязан и през 2006-а е поканен на проби в школата на Барселона.
http://fotoplatino.com/fotografias/3463_153802_9c26031fc3185be67ba1f3106f7bed51.jpg
Кристиян играе за младежките отбори на каталунския гранд в продължение на 2 години, като има мачове и за футболен клуб Корнела. През 2010 година обаче се завръща у нас и подпидсва с Вихър (Горубляне), откъдето през миналия шампионат е привлечен в Сливнишки герой. През есенния полусезон за тима от Западната "Б" група къдрокосият футболист има едва 1 мач като титуляр и 3 като резерва. Сега треньорът на "Ботев" (Враца) Антони Здравков-Сухия му дава шанс и Милатинов ще пробва да си издейства договор с клуба.

Освен на футболния терен къдрокосият футболист се изявява и на подиума като фотомодел. Неговият профил може да видите - ТУК.

Милатинов има и личен сайт - ТУК.

Николай Маринов е другият играч, който Здравков взе на проби в "Ботев" (Враца). За последно той е бил в Академик (София), а феновете на елитния клуб го познават от лятото, когато изкара две седмици подготовка с отбора, но в крайна сметка тогавашният треньор Сашо Ангелов го освободи.

От "Ботев" (Враца) информираха още, че повече няма да разчитат на халфа Митко Ценовски, а поддържащият досега форма с тима страж Юлиян Левашки ще си търси късмета на друго място.

Както е известно, до момента сигурните нови попълнения на "Ботев" (Враца) са Илия Илиев, Михаил Петров, Ивайло Раденцов и Лъчезар Балтанов.