Треньорът на "Ботев" (Враца) Антони Здравков отрече футболистите му да са били стимулирани от "Левски" и Литекс за днешния мач с Локомотив (Пловдив). Срещата на стадион "Христо Ботев" завърши 1:1 и това заплете максимално битката за участие в евротурнирите. Наставникът на "смърфовете" Емил Велев заяви след мача, че на домакините е била обещана премия от "Левски" и Литекс преди двубоя.

"В продължението и късметът беше на наша страна, успяхме да отбележим изравнителен гол. Не бива да забравяме, че Локомотив (Пловдив) е много солиден отбор, който има дълга резервна скамейка. Въпреки отсъстващите им футболисти днес, видяхте, че имат други, които ги заместиха достойно и ни направиха мача тежък", коментира Здравков.

"Не мога да кажа кога точно сме вкарали гола. Той бе отбелязан във времето, което съдията даде като продължение. В коя минута или секунда – не мога да кажа. Ако гостите имат някакви претенции, нека си припомнят, че вратарят Ставрев лежа минута-две, влезе лекар. Нормално е продължението да бъде удължено, ако е било удължено", каза Сухия.

"Някои казаха, че сме били стимулирани от Разград в предишния мач срещу ЦСКА, сега сме стимулирани от "Левски" и от Литекс. Това са приказки от футболния фолклор. Футболистите днес не са играли за извънредни премии, играха си за премията от клуба, която им се полага за равен мач", коментира още наставникът на "Ботев" (Враца).