Треньорът Петър Колев, който безуспешно се опита да закопае Берое, демонстрирал изключителна наглост, научи БЛИЦ. Независимо, че получи шанс за първи път в живота си да стане първи наставник, той отговори с голяма неблагодарност към работодателите си и родния си град. 

Колев отлично си е давал сметка за незавидното състояние на клуба, който беше поставен на колене от новата власт заради отказа на ТЕЦ Марица-изток 2 да продължи с финансирането. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Въпреки това преди около месец Колев се опитал да си изпроси цели 5 заплати като обезщетение, като всяка от тях възлиза на по 17 000 лева. 

След това амбициите му били охладени и той първоначално опитал да прибере четири заплати, но в крайна сметка се спрял на две. Вместо той да благодари на клуба за оказаното му чест да води шампионите от 1986 година, Колев най-безскрупулно поискал от шефовете на Берое да му изкажат публична благодарност на официалния сайт. В противен случай отказвал да си тръгне доброволно. 

Действията му са пример как едни джуджета в занаята в мислите си се превръщат в исполини. Реалността обаче скоро ще го приземи.

С назначението на Петър Хубчев за старши треньор на Берое ръководителите на клуба се надяват да се възцарят дисциплина и спокойствие и отборът отново да намери своя достоен облик.