Голям скандал се е разразил във Враца на полувремето на мача Ботев - Берое (0:1), научи БЛИЦ от очевидци. Звездата на домакините Валери Божинов е направил за резил треньора на гостите Александър Томаш, на когото се нахвърлил гневно. 

Невъздържаната реакция на бившия нападател на Ювентус и Манчестър Сити била провокирана от скандалната дузпа, която Берое получи след артистично падане на Вандерсон. Мартин Камбуров реализира от бялата точка малко преди почивката и гостите спечелиха незаслужено трите точки. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На полувремето Божинов бил толкова бесен, че се нахвърлил на Томаш в тунела на път към съблекалните. 

"Ти си най-смешният треньор! Отивай при твоя приятел Бербатов и си пишете книгите!", разкрещял се Валери на наставника на Берое, като по този начин засегнал и бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед. 

Томаш се вцепенил, след като Божинов му се разкрещял право в лицето, като не посмял да му отвърне, разказаха още източниците на БЛИЦ.

Треньорът на Берое обаче се оплакал пред играчите си в съблекалнята, разказвайки им как Валери го атакувал гневно. 

По време на интервютата след незаслужената победа наставникът на тима от Стара Загора нарочно прикрил случилото се в тунела на полувремето, като решил да не се оплаква от Божинов, тъй като не искал скандалът да прераства.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019