Треньорът на третодивизионния Суворово Венцислав Желев напусна поста си след успеха с 2:1 над Провадия в мач от 2 кръг на Североизточната „В“ група. Пред petel.bg той посочва своите мотиви за решението и поднася извинение на всички в клуба.
 
„След мача с Провадия заявих на част от ръководството и играчите че това е моя последен мач начело на клуба. Надявах се и вярвах, че мога да изградя един боеспособен и непримирим отбор, който да играе атрактивен футбол и да радва местните хора. За съжаление явно не успях да променя манталитета и поведението ни на терена да действаме като отбор в двете фази на играта. Благодаря на кмета г-н Павлин Параскевов за това че ми повярва и даде шанс да започна своята треньорска кариера. Не мога обаче да се примиря с малодушието и безидейността, които демонстрирахме през второто полувреме на мача с Провадия.
 
Искам да поднеса извинение на футболистите, феновете и ръководството на клуба за поведението си през последните 20 минути на срещата. Когато си вложил цялото си сърце и желание да създадеш нещо различно от това, което е било, понякога емоциите надделяват за съжаление. Благодаря на всички, с които работих през този период и пожелавам успешен сезон на отбора.”