8_3.jpgОпитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Лудогорец потвърди новината за Мичел Бургзорг. 24-годишният холандски футболист вече е играч на новия шампион на България, за което по-рано информираха медиите в страната му.

"Вътрешният халф ще се присъедини към състава на Лудогорец за лятната подготовка. Бургзорг идва от холандския тим Алмере Сити, където през последните два сезона е изиграл 37 мача и е отбелязал 7 гола. Преди това с фланелката на първодивизионния НЕК Ниймеген има 23 срещи. Професионалната му кариера започва в Хаарлем през 2006-а. Митчел Бургзорг е роден на 25 юли 1987 година в холандския град Заандам. Лудогорец ще обяви футболистите, които попадат в трансферния списък, през следващата седмица", информираха от пресслужбата на клуба от Разград.

Любопитното е, че Бургзорг не е чак толкова известен в Холандия с изявите си по футболните терени, колкото извън тях. Играчът е добре познат в родината си като рап изпълнител със сценично име Свещеника. Той е член на групата "LSD", която е създадена през 2004 година. През 2009-а Свещеника дори подписва музикален договор с една от водещите звукозаписни компании в Холандия.







10_1.jpg

burgzorg.jpg

9.jpeg