Нападателят на Черно море Мирослав Манолов е припаднал по време на съботния мач на стадион “Тича” с ЦСКА, завършил 0:0. Голмайсторът на варненци загубил за миг съзнание след въздушен сблъсък с Апостол Попов. Двамата си удариха главите през първото полувреме и се строполиха на тревата.

“Нищо не помня от тази ситуация. Добре че имах шанс и се разминах с някоя контузия. Дойдох на себе си едва след като нашият лекар ме свести с амоняк”, разкри Манолов, цитиран от днешния брой на вестник “7 дни спорт”.

Треньорът Велизар Попов заяви, че не се явил на пресконференциите след двубоите с Локомотив (Сф) и Левски, тъй като е разочарован от начина, по който се отразява футболът у нас.

“Не мисля, че е редно медиите да се занимават само със странични и жълти неща. Не искам да им се меся в работата и никога няма да го направя, но смятам, че е професионално да пишат за футбола. За това къде бъркаме и какво им е харесало или не, вместо да се занимават с това как са облечени треньорите или къде ходят футболистите”, каза Попов./БЛИЦ