Единият от набедените за пияници футболисти на ЦСКА – Светослав Петров, който днес игра цял мач срещу Черно море (0:0), остана много разочарован от равенството на "Тича".

"Стана здрав мач, равен в някои моменти, но мисля, че ние имахме повече преимущество. Ако Данчо Тодоров беше центрирал топката по-рано, щяхме да спечелим", заяви Светльо Петров, визирайки положението в 73-ата минута.

"Много съм разочарован, че не взехме трите точки. Ако играем нашата си игра, никой не може да ни спре. Литекс бяха много точки зад нас и наваксаха, но ако играем както трябва, няма да имаме проблеми. В съблекалнята няма много напрежение, имайки предвид, че не взехме трите точки", заяви халфът на ЦСКА.

Запитан какво е бъдещето му в клуба и чувства ли се виновен за пиянския скандал, футболистът отговори ясно - "Имам договор с ЦСКА. Много съжалявам, че ме замесиха в такъв скандал. Подвикванията – "пияница", много ме обиждат. Аз никога не съм бил такъв. Ще давам всичко от себе си, за да изчистя името си с игра на терена."