Треньорът на Добруджа Светослав Тодоров коментира пред БЛИЦ победата на тима си с 3:2 като гост на Банско в мач от 19 кръг на „Б“ група.
 
Бившият национал разкри, че е много доволен от представянето на своите футболисти и няма никакви забележки към тях. Тоди за пореден път подчерта, че класиране в „А“ група не е основната цел пред тима.
 
„Стана интерес двубой, който успяхме да спечелим. В края на мача получихме два гола, но в крайна сметка спечелихме. Момчетата се раздадоха. Аз съм много доволен от тях, нямам никакви забележки“, заяви Светослав Тодоров.
 
„Много пъти съм казвал, че нашата цел е запазването на мястото в „Б“ група. Имаме шанс за класиране в „А“ група, но каквото стане. Това не е основният приоритет. Важното е, че първенството в „Б“ група е много оспорвано. Това е шанс за развитие на младите играчи“, коментира треньорът на Добруджа.
 
„Знаете, че по наредба във всеки тим трябва да има 4 футболисти под 21 години. Това дава шанс на тези момчета да се развиват и да демонстрират качествата си. Нямам нищо против чуждестранните футболисти. Има отбори в „А“ група, където 90% от играчите са чужденци. Така не може да се развиват младите. Те обаче са нужни за бъдещето на българския футбол и на националния отбор“, допълни бившият национал.