ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

В следващите дни се очаква Левски официално да представи бразилеца Дарлан, след като сделката вече беше обявена в родината на футболиста.

25-годишният халф официално разтрогна договора си с Гремио, но грандът от Порту Алегри запазва солиден процент от следващ трансфер на Дарлан.

Интересното е, че очакваният на „Герена“ халф е един от десетимата играчи, които напускат Гремио. Причината е, че клубът иска да привлече звездата Алексис Санчес, който за последно носи екипа на Олимпик (Марсилия).

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Ръководството на бразилците се е решило на толкова много раздели, включително с Дарлан, за да се осигури бюджет за заплата на 34-годишният чилиец, който в Европа игра още за Удинезе, Барселона, Арсенал, Манчестър Юнайтед и Интер.

Дарлан пристига на „Герена“ по препоръка на Саид Ибраимов, който е очакван в Левски след изтичането на договора му с Астана. „Сините“ гласят бразилския халф за заместник на Андриан Краев, който е пред трансфер в чужбина. БЛИЦ първи писа, че родният национал не пасва в сметките на треньора Николай Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!