ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Лудогорец може да реализира сензационен трансфер, пишат медиите в Турция. Шампионите на България са много близо до това да си осигурят услугите на Милош Красич. Сръбският национал е собственост на Фенербахче, но не попада в сметките на треньора Ерсун Янал. 28-годишният футболист пристигна на “Шюкрю Сарачоглу” преди година. Клубът брои за правата му 7 милиона евро на Ювентус. През миналия сезон той записа 13 мача за “жълто-черните”, в които не успя да се разпише.

Според изданията в Турция Красич има лична договорка с боса на Лудогорец Кирил Домусчиев. Преминаването му в клуба от Разград не зависело от това дали “зелените” ще влязат в групите на Шампионската лига, и трансферът щял да стане факт дори при отпадане от Базел, допълват медиите в Турция.

29-годишният Милош Красич е играл за Войводина, ЦСКА (Москва) и Ювентус, преди да премине във Фенербахче. Той бе една от ключовите фигури в руския клуб, което предизвика интереса на редица водещи европейски отбора. Феновете на клубът от Торино пък ми лепнаха прякор Павел Недвед, но Красич не оправда доверието.