ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков попадна в Топ 3 на десетото юбилейно издание на класацията на сп. „Форбс“ – „Топ 70 на българските знаменитости“. Носителят на „Златната топка“ за 1994 г. е нареден на трето място. Пред него са само писателят Георги Господинов, който през миналата година спечели наградата „Букър“ и е на първа позиция според „Форбс“. Втори е тенисистът Григор Димитров.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Легендата на българския футбол и носител на „Златната топка“ има своя „Зала на славата“ – музей в София, в който са изложени трофеи от бляскавата му кариера и има феншоп на модния му бранд H8S. На церемонията той събра четирима президенти на България – Румен Радев, Росен Плевнелиев, Георги Първанов и Петър Стоянов. Стоичков откри още три магазина под марката H8S – в столицата и страната, като проектът се реализира в партньорство с модния бранд „Теодор“. През изминалата година той засне нови рекламни клипове с Winbet, стана рекламно лице на търговската верига Kaufland и част от звездния отбор #teamGalaxy, в който влизат популярни личности, промотиращи продуктите на Samsung. В качеството си на посланик на мира за Европа Христо Стоичков заедно с легендата в леката атлетика Карл Люис участва в откриването на „Градината на света“ в Пазарджик, в която има свое кътче във формата на осмица", пише Forbes за Камата.

"Отново в ТОП 3 на годишната класация на българските знаменитости! Благодаря, Forbes България!", написа Стоичков в своята страница във „Фейсбук“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!