Доскорошният защитник на ЦСКА Раул Албентоса за пореден ден говори пред медиите в родината си. Този път бранителят даде интервю пред "El Pais" и разказа нови интересни неща от кухнята на "червените".

"Собственикът ми се обади и ми каза, че ЦСКА се финансира с парите от неговите компании. Те обаче регистрират спад със 70% в приходите си заради кризата с коронавируса. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

В България успях да си изчистя мислите. Само три седмици, след като подписах, ме избраха за капитан, въпреки че имаше футболисти с по-голям стаж. Искаха отдаден човек, с лидерски качества. ЦСКА има добро бъдеще със сериозни планове за реконструкция на стадиона. Също така работехме по това да привлечем повече испански играчи.

Президентът на ЦСКА ми предложи частен самолет до Испания, но компанията отказа да лети до там. Тогава поисках да ми дадат пари, а аз да потърся сам начин да се прибера. Всичко си има цена. Унай Емери (б.р. - бившият треньор на Севиля и Арсенал) ми помогна да се свържа с един командир, който ни закара с частен самолет от България направо на летището в Саламанка", разказа Албентоса.