Свидетели на инцидента с легендата на Локомотив Пловдив и футболист на Берое Мартин Камбуров разкриха какво се е случило преди той да бъде задържан в Пловдив. 

Припомняме, че един от тях бе задържан, след като засне на видео скандала, при който бе сложена скоба на колата на нападателят. 

"Непристойно държание не е имало от негова страна. Имаше недоразумение. В никакъв случай не съм чул обидни и оскърбителни думи. Затова започнах да снимам, осъмних се, че тук ще става нещо.

Не съм видял да са подхвърляни пари и не съм снимал през цялото време". Това заяви пред камерата на bTV свидетелят Стойчо Андреев, който е заснел случая.

"Почти два часа след инцидента ми се обадиха като свидетел, но след като влязох в районното ме задържаха. Беше ми казано, че се вживявам на репортер. Има четирима свидетели, които бяха в съда. Защо не ме задържаха веднага? В момента обжалвам, наложена ми е минимална глоба, но съм осъден за хулигански прояви", разкри още той. 

"Познавам Стойчо и дойдох да видя какво се случва тук. Стойчо никого не е обиждал и нагрубявал. Мартин се беше се възбудил, превъзбудил, смятам, че това е нормално. Автомобилът му тръгна без скоби, а той не беше арестуван пред нас", разказа друг свидетел. 

"Аз видях, че хвърли парите на земята и му каза сложи скобите. Колата тръгна с част от скобите", добави трети свидетел на инцидента с легендата на Локо Пловдив.