Капитанът на тима от Източната "Б" група Свиленград 1921 Георги Стефанов-Гопи получи нова тежка травма, която вероятно ще го извади от терените за доста дълго време.

34-годишният бранител напусна накуцвайки срещата с Любимец, загубена с 2:3. Предварителната диагноза изобщо не е добра и според нея Гопи ще трябва да почива поне месец, информира сайтът на "граничарите". Стефанов има проблем със стара контузия в коляното. В досегашните срещи капитанът на няколко пъти стиска зъби и въпреки травмата изигра не малко мачове за Свиленград. Сега обаче положението не е цветущо.

Стефанов ще премине преглед при специалист в близките дни, като допълнителния плюс, е че Свиленград няма мач през този уикенд и паузата ще бъде използвана от него за възстановяването му. Георги Стефанов се завърна на терена през това лято, след 3-годишно отсъствие. Той веднага пасна като дялан камък в отбраната на Свиленград 1921 и се превърна в неизменен стълб в центъра на отбраната. Стари болежки обаче извадиха опитният играч за доста мачове този сезон. /БЛИЦ