Лудогорец съобщи чрез официалния си сайт, че билетите за мача с Арсенал на стадион „Емирейтс“, който ще се играе на 19 октомври 2016 г., вече са изчерпани. По тази причина клубът спира продажбата на входни талони и не приема заявки. За двубоя в английската столица Лудогорец ще използва пълния капацитет на секторите за гостуващи привърженици – 2990 места.

Клубът напомня, че на заявилите вече билети от чужбина е върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба.

След като Лудогорец получи съответната сума за поръчаните билети, всеки поддал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в сектора за феновете на Лудогорец. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача.

В деня на мача (19.10.2016 г.) представители на Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни билети. Информация за точния график и местоположение на пункта ще бъде предоставена по-късно.

Ваучерите са поименни и лични и не могат да бъдат заменяни или преотстъпвани на трети лица! Билетите се връчват лично срещу предоставен за проверка документ за самоличност.