ЦСКА 1948 прегази с 4:0 дублиращия тим на Зенит в първата си контрола на турска земя. 

Юношата на Лудогорец Денислав Александров (35, 37) отбеляза два гола за "червените", а Андон Гущеров (40) направи резултата класически, а Даниел Младенов (49) отбеляза първото си попадение с екипа на ЦСКА 1948.

Още в 3-ата минута “червените” можеха да поведат в резултата, но Даниел Младенов стреля покрай вратата след добро подаване на Андон Гущеров. Минута по-късно Славчо Шоколаров стреля от дистанция, но стражът успя да блокира удара и да избие в корнер. След силното начало на мача за ЦСКА 1948 последваха спокойни минути, в които отборът на Зенит 2, в който имаше и доста юноши, наложи по-добро владение на топката. В 25-ата минута Дани Младенов опита да отбележи със задна ножица, но без успех. Янко Сандански също стреля опасно, но топката срещна тяло на защитник и излезе в корнер. Шут на Даниел Младенов в 32-ата минута срещна десния страничен стълб.

В рамките само на две минути  юношата на Лудогрец Денислав Александров отбеляза два гола след асистенции на Васил Шопов и Янко Сандански. Пет минути преди почивката Андон Гущеров се разходи в наказателното поле на руския тим и с безпощаден удар направи резултата класически.

Даниел Младенов отбеляза първото си попадение с екипа на ЦСКА 1948 в 49-ата минута, макар и в неофициална среща. 

В 78-ата минута Валентин Йосков пропусна да вкара, а в ответната атака Кристиян Николов повали съперник в наказателното поле и главният съдия посочи бялата точка. Дузпата бе спасена от привлечения през зимата вратар Димитър Тодоров.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020