18-годишният полузащитник на Славия Филип Кръстев даде допълнителни подробности за предстоящия си трансфер в чужбина. През седмицата той мина прегледи в Белгия, където от началото на следващата година ще играе за втородивизионния Ломел, който е сателит на Манчестър Сити.

"Минах прегледи в Белгия за отбора, в който ще играя. Това е сателит на Манчестър Сити. Все още нищо не е официално. Съвсем скоро трябва да станат нещата. Ще отида с една голяма амбиция и хъс, защото знам, че това е пътят да играя голям футбол и да бъда най-добрият", обясни Кръстев в телевизионно интервю след победата на Славия с 1:0 над Локомотив (Пловдив) като гост.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"Сега ще завърша сезона със Славия. Надявам се да продължим да играем толкова добре, както след паузата, и да печелим. Първата половина от следващия сезон ще играя в България, след това ще замина в Ломер. Проектът ще е много хубав за мен, защото отборът ще бъде изграден от млади състезатели. Целта е младите футболисти да бъдат развити и да се изстрелят като трамплин нагоре в по-добрите първенства. Дай боже, един ден да успея да играя в някой от Топ 5 на европейските шампионати", допълни юношеският национал на България.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020