Младежкият национален отбор на България до 21 години направи второ поредно равенство, завършвайки 1:1 със Словения в среща от група 9 на квалификациите за Евро 2019, което ще се проведе в Италия и Сан Марино. 

На практика "лъвчетата" бяха загубили шансове за класиране още в миналия кръг, когато завършиха при 0:0 с Черна гора. Въпреки това те се бореха за второто място, но и то вече е невъзможно.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Иначе в днешната среща нашите момчета дадоха всичко от себе си и бяха по-добрият тим, като пропуснаха не просто да спечелят срещата, а и да го направят убедително, както при първия двубой между двата тима, завършил с успех за България с 3:0.

Първото попадение в срещата падна чак в 63-ата минута и противно на случващото на терена, падна в нашата врата. То бе дело на Лука Шушняра, който отбеляза след разбъркване от корнер.

За България младият талант на ЦСКА Тонислав Йорданов, който играе като преотстъпен в Литекс от отбора на "армейците", донесе точката, след като отбеляза прекрасен пряк свободен удар, който сам завоюва.

Така младите "лъвове" имат да изиграят още една среща от квалификациите, която обаче ще бъде без значение, тъй като те са с 10 точки на третото място и изостават на 5 от втория Словения. Мачът е гостуване на Люксембург след четири дни.