Младият нападател на ЦСКА Александър Аспарухов заяви, че тимът има нужда от много работа, за да прекъсне черната серия от девет поредни мача без отбелязан гол.
 
Аспарухов, който бе на проби в английския Уулвърхямптън, призна, че се чувства щастлив от това, че Пенев му е гласувал доверие и го е поканил в първия отбор.
 
"Невероятно е чувството да попаднеш в групата за мач на ЦСКА. Много съм щастлив. Любослав Пенев ме извика на тренировката, след нея ме попита дали съм готов да пътувам за Стара Загора и аз казах „да". Настроението в съблекалнята е много добро и започва да се повдига. Според мен бяхме по-добри, изтървахме няколко положения за гол. Разочарован съм, че не успяхме да зарадваме публиката, която дойде да ни подкрепи. За да отбележим гол, трябват повече тренировки и да оползотворяваме шансовете, които създаваме. Видяхте, че пропуснахме няколко добри възможности за попадение. Всички юноши се надяваме да получим шанс и да играем за представителния отбор на ЦСКА", заяви талантът пред "Меридиан Мач".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите
Купа на България - сезон 2014/2015