Най-успешният треньор на “Левски” в последните години Станимир Стоилов може да се завърне на “Герена”. Мениджърът на “сините” Георги Иванов обмисля да направи тандем с Мъри. Гонзо от доста време настоява за връщането на Стоилов в клуба, но по една или друга причина това не става.
 
Георги Иванов смята да се възползва от разклатените позиции на Мъри в Анортозис, за да покани треньора. Както е известно, Стоилов има проблеми в кипърския клуб, след като под негово ръковоство тимът отпадна безславно от Лига Европа след две загуби от Работнички (Скопие).
 
В сряда ръководството на Анортозис реши да остави Станимир Стоилов на треньорски пост. Първенството в Кипър обаче още не е започнало и един неуспешен старт може да доведе до уволнението на българския специалист. Мъри има над една година от договора си с клуба и само при раздяла на треньора с кипърците е възможно завръщането му при "сините".
 
Георги Иванов вярва, че ако направи тандем с Мъри в ръководството на “Левски”, клубът може да повтори успехите от предишния престой на Стоилов на “Герена”. Подобно е мнението и на голяма част от ръководството на клуба. Най-солиден привърженик на тази идея е шефът на Управителния съвет Георги Марков.
 
В същото време собственикът на “Левски” Тодор Батков не е свалил и частица от доверието си към Гонзо въпреки отпадането от Спартак (Търнава). Адвокатът е обявил пред мениджъра след резила в Словакия, че и занапред Георги Иванов ще има цялата спортно-техническа власт в клуба./БЛИЦ