Македонският национал на Левски Дарко Тасевски вече е възстановен и се надява да играе в предстоящото в събота домакинство на Локомотив (Мездра) от 11-ия кръг на "А" група.

"Контузията ми отмина. Нямах много време за подготовка преди мача със Спортист. До събота ще имам време да тренирам и да съм във форма за мача с Локомотив (Мездра). Най-важното е, че кракът не ме боли и тренирам наравно с другите момчета от отбора", сподели Тасевски.

"Нещата се успокоиха след победата над Спортист. Време е да тръгнем нагоре и да продължим с успехите. В момента не мислим за трансфери, а всички искаме да излезем от тази криза. Желая да остана в Левски, ако има добра оферта за клуба и за мен, може да говорим", продължи Дарко Тасевски.

"До събота предполагам, че ще съм готов за цял мач. Има достатъчно време да тренирам с отбора", отсече още халфът на "сините".

"Разбира се, че сега с Гонзо е различно. Едно е да сме колеги, друго е той да бъде шеф и треньор. Такава е нашата професия. Сега задачата ни е да го слушаме и да изпълняваме неговите оказания", сподели още Тасевски.

"Ако сменим схемата и се наложи да играя на друг пост, няма да има никакви проблеми. Ще се опитам да дам максимума, там където ме слага треньора. Друг въпрос е, дали ще се справя добре. Треньорът ще прецени дали ставам, или не", категоричен бе Тасевски, който сподели, че е готов да играе и като дефанзивен халф.

"Надявам се всички атакуващи футболисти в Левски, най-после да се отпушим. Ние се стремим да не гледаме какво правят съперниците ни. Точковата разлика е голяма и като разбрахме, че ЦСКА губи от Миньор, се зарадвахме. Трябва да направим победна серия, мисля че може да наваксаме изоставането", завърши полузащитникът на Левски. /БЛИЦ