Въпреки че ръководството на Левски се оплаква от финансовата криза и гледа как да ореже заплатите на футболистите, те явно са на вълна "недвижима собственост". След като вчера стана ясно, че нападателят на "сините" Георги Христов се е пренесъл в нов апартамент с любимата си Ангелинка, Cup.bg съобщава, че с нова покупка може да се похвали и македонският национал Дарко Тасевски.

Полузащитникът е инвестирал в тристаен апартамент в най-баровския квартал Бояна. Жилището в полите на Витоша е с огромна тераса, която гледа към София.

"Това е вярно, няма какво да го крия. В момента фирмата, която строи кооперацията, ми обзавежда апартамента. Живот и здраве след март ще мога да се нанеса в него", призна пред Cup.bg Дарко.

Когато научили за новата придобивка на Тасевски, съотборниците му на "Герена" го сбъркали с майтапи, че отсега нататък обожателките му ще се утроят.

"Сега сигурно ще имам още повече кандидатки. Но те само идват и си отиват. Никоя не остава", подсказа Дарко, че все още няма стопанка на сърцето си.

Въпреки, че непрекъснато е спряган за трансфер зад граница, Тасевски харесва София и не изключва възможността един ден, след като приключи с кариерата си да заживее за постоянно в столицата ни.

"Не се знае как ще ме завърти животът, но може и тук да живея, защо не?! Имам толкова много приятели", отсече халфът на Левски. /БЛИЦ