Майкъл Чорни и Ахмед Доган са имали наскоро среща в чужбина, на която са обсъждали покупко-продажбата на ПФК Левски АД. Сензационната новина разкриха източници на БЛИЦ. Те добавиха, че двамата са разговаряли в Швейцария в рамките на няколко часа, а на другия ден лидерът на ДПС се е върнал обратно в България. Чорни вече не се води официално собственик на Левски, но въпреки това упорито се твърди, че продължава да дърпа конците в сянка.
Милиардерът и Доган са уведомили Тодор Батков за състоялата се среща. БЛИЦ обаче не успя да се добере до повече информация. Не е ясно какво точно е обсъждано и какво е решено. От край време вървят няколко слуха. Първият гласи, че Корпоративна търговска банка има желание да изкупи контролния пакет акции на ПФК Левски АД. Силните хора на банката са Цветан Василев и Ирена Кръстева, чийто син Делян Пеевски е заместник-министър на извънредните ситуации от листата на ДПС.  Припомняме, че през януари султанът на Оман Кабус бен Саид, който е приближен на Доган, влезе в управата на Корпоративна търговска банка. Според втората мълва фирма, близка до Ахмед Доган, също проявява сериозен интерес към властта на “Герена”.
Запознати прогнозират, че ако се стигне до подобна сделка, в управата на Левски ще влезе депутатът от ДПС Камен Костадинов, който е член на Изпълкома и дясна ръка на Боби Михайлов. Костадинов е в много близки отношения с Наско Сираков, което означава, че при продажбата на Левски “синята” легенда и Мъри Стоилов може да се завърнат на стадион “Георги Аспарухов”.