Тайна среща спретнаха италианците от Ботев с президента на БФС Борислав Михайлов. Енрико Пичони и компания пиха кафе с Боби в лоби бара на Новотела вчера преди обяд. Групата, в която бяха още кондиционният спец Бифи и треньорът на вратарите Лилчо Арсов, категорично отказа да бъде снимана в компанията на Боби.

Според едни от информациите Михайлов сам е поискал да разбере дали Ботев ще прекрати участието си в първенството. Други източници твърдят, че Боби е заплашил клуба с отнемане на лиценза заради постоянните финансови циркове, пише в днешния си брой вестник “7 дни спорт”.

Хората от Ботев използвали случая, за да се жалват на шефа на БФС от съдийските тесли на мачовете с Литекс, Славия и ЦСКА. Както е известно, от Ботев поискаха среща с Боби още след двубоя със Славия, ръководен от Антон Генов.

Междувременно стана ясно, че Димитър Христолов е пробвал да се свърже с някои от влиятелните фенове на Ботев. "До края на седмицата сделка ще има", кълнял се собственикът на клуба. Бизнесменът от Крумово обаче пропуснал да каже коя точно седмица ще бъде финализирана продажбата на клуба./БЛИЦ