Левски винаги е раждал таланти, които са извървявали трудния път от школата към мъжкия тим. Някои даже са стигали още по-далеч, прославяйки България с екипа на националния отбор.

Днес на „Герена“ отново има млади и качествени момчета, на които Станимир Стоилов дава шанс. Две от тях изпъкват и вървят смело по стъпките на „сините“ легенди.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Безспорно Патрик-Габриел Галчев и Асен Митков ги очаква добро бъдеще. Първият е с един гърди напред, защото е с четири по-голям. Тренира усърдно, раздава се максимално, за разлика от някои лигльовци, и логично стигна до младежкия национален отбор.

Асен е още на крехка възраст, но отсега си личат огромният му дух и желание да се доказва. И като прибавим към всичко това безспорните му футболни качества, спокойно може да очакваме отлично бъдеще от него.

Както обича да пее Сектор „Б“ – „Сърце, душа за Левски София“. И Патрик-Габриел, и Асен имат и сърцето, и душата на „сините“. Имат и потенциала, с който един ден ще прославят не само любимия си тим, но и България.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ