Новата клубна телевизия cska-live.tv ще заснеме филм за легендите на клуба. В продукцията акцентът ще падне върху тези, които са печелили отличието "футболист на България", но ще бъде обърнато внимание и на такива, които не са - като Димитър Якимов. Ръководителят на проекта Милко Георгиев планира и други инициативи, свързани с развитието на телевизията, която набира все по-сериозна гледаемост. В следващите материали ще се обърне специално внимание на подрастващите, което вече бе обсъдено пряко в ефир с шефа на школата Спас Джевизов. Ще продължи практиката да се излъчват и мачове на юношите.

В следващите дни на сайта на телевизията ще бъдат качени ретро мачове на ЦСКА. Вече може да бъдат открити кадри от детронирането на Аякс през 19743 година. Има и видеоматериал от откриването на поредния фенклуб - "Червена чета Радецки" в Козлодуй.

Според "Тема спорт" клубната телевизия ще стане платена от следващия месец. Регистрацията в сайта ще бъде символична - между 2 и 3 лева. Събраните средства ще отидат за издръжка на телевизията, а евентуална печалба ще бъде дарявана на школата.