Старши треньорът на Пирин (Гоце Делчев) Тенчо Тенев заяви, че тимът му напълно си е заслужил победата над “Ботев” (Враца) с 2:1. Специалистът остана доволен от себераздаването на своите футболисти.

„Трудна победа. Взехме си трите точки, които напълно си заслужихме с игра, себераздаване. Гостите също играха така, което ме изненада. Търсеха трите точки, което досега не се беше случвало. Нашият отбор успя и съумя да се пребори след тази тежка седмица след загубата от Миньор. Това е най-важното. Сега имаме по-голяма конкуренция в състава. Да е жив и здрав Любо Витанов, въпреки този червен картон който получи след този глупав фаул в края. Надяваме се наказанието му да изтече в мача за купата", коментира Тенев.

„Момчетата разбраха, че ще бъде битка във всеки мач до края. Виждате и резултатите в другите срещи. Борбата ще бъде безмилостна. Няма да коментирам съдийството. Има си съдийски наблюдател, който да коментира. След мача в Перник отново не коментирах", каза още специалистът, цитиран от "Дарик".