Изпълнителният директор на "Ботев" (Пловдив) Тервел Златев беше категоричен, че няма да има никаква договорка с ЦСКА в предстоящия решителен мач между двата тима през уикенда. "Жълто-черните" днес спечелиха с 2:0 срещу градския си съперник Локомотив (Пловдив) и са на крачка от влизане в първата шестица. "Ботев" обаче се нуждае от задължителни три точки срещу "армейците". Ако ЦСКА бъде победен на Коматево, дори и победа на "Левски" над Марек няма да бъде достатъчна на "сините" да влязат в Топ 6. Златев отрече твърденията за евентуално разбирателство с "червените".

"ЦСКА не идва, за да играем приятелски мач", гарантира Златев.

"ЦСКА си е ЦСКА, това е марка, това е един от най-стойностните клубове у нас. Нито за минута няма да подценим съперника. Дори и да губят в последно време, "армейците" представляват голяма опасност", каза той.

"Играхме мъжки и спечелихме напълно заслужено днес. В нашия отбор няма изявени звезди и всички се борят за титулярно място. Това е шансът на някои момчета да се преборят за мястото си в стартовите 11. Убеден съм, че занапред ще играем все по-силно", добави Златев.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015