Тежък инцидент беляза приятелската среща на 19-годишните футболисти на Пирин (Благоевград) срещу третодивизионния Банско на базата в село Рилци. Младият съдия Геро Писков прекрати проверката в 75-ата минута при резултат 2:1 за момчетата на Васил Петров. Сакатлъкът се случи в 60-ата минута, когато халфът на Банско Даниел Гогов връхлетя с двата крака в тялото на Кирил Ангелов, пише struma.bg. Играчът в зелено-бяло се отърва само с уплаха, докато съперникът му при падането на тревата изпищя от болка, а впоследствие при прегледа в болницата се оказа, че е счупил ключицата си и операцията не му мърда. 

До Спешна помощ пострадалият бе откаран от лекаря на Пирин д-р Филип Богдански. Няколко минути по-късно потърпевш в единоборство стана другият Ангелов в редиците на благоевградчани - Денис. Тогава съдията установи, че на домакинската пейка липсва доктор. Гостите също не водеха с тях медицинско лице. Въпреки увещанията от двата щаба, че всеки момент медикът на мача ще се върне, младият арбитър се уплаши да не би да нарушава правилника и отказа да продължи двубоя, като се изнесе към Падеш да свири проверката на първия тим на "орлетата" с юношите на Септември (Симитли).

Трите гола в недоиграния спаринг паднаха до почивката, а двете попадения за домакините вкара Денис Ангелов. На помощ на тима, воден от Васил Петров, се притекоха от мъжкия състав футболистите от набор 2000 и излезлите от юношеска възраст Емил Петров, Веселин Любомиров, Марио Топузов и Кирил Мутавджийски. Подкрепленията уравновесиха силите на терена и банскалии бяха близо до сензационно поражение.