Неприятности се стовариха на главата на Христо Янев в ЦСКА. Двама от основните футболисти, които се очертаха като титуляри от началото на сезона, ще отсъстват дълго време от игра. Станислав Маламов е с две пукнати костици на ходилото. Според информацията крилото ще отсъства от терените минимум един месец, а най-мрачните прогнози са за два месеца аут от игра. Има вероятност футболистът да се подложи и на операция.

Дясното крило Александър Александров също пострада при победата срещу Чепинец (Велинград) със 7:0. Той е със частично разкъсана странична връзка на коляното и от вчера е с шина. Неговото възстановяне ще продължи също около месец.

За лявото крило в състава на ЦСКА вариант остава юношата Павел Головодов, който блесна с два гола срещу Чепинец. За атаката отдясно фаворит е друг юноша - Радой Божилов. Естествено, има варианти и някой от вътрешните халфове като Николай Цветков да бъде преместен на крилото. Припомняме, че контузен е Момчил Цветанов, който ще отсъства от игра още около три седмици.

Следващият мач на ЦСКА е в сряда (26 август) от 18:45 часа за Купата на България срещу Септември (София) на стадион "Българска армия". Цените на билетите са 10 лева за сектор "А", 8 лева за сектор "В" и 6 за "Г".

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА