Синът на легендарния футболист на ЦСКА Иван Зафиров-Копата – Мартин Зафиров, претърпя успешна операция на шийните прешлени на гръбначния стълб. Интервенцията е била изключително сложна и е продължила повече от 5 часа. Братът на Мартин – Адалберт, заяви пред БЛИЦ, че всичко е минало успешно и нормално и дори до ден-два ще бъде изписан. Припомняме, че бившият футболист на ЦСКА, Спартак Варна, Локомотив Пловдив, Велбъжд, Сливнишки герой и Локомотив София претърпя тежък инцидент по време на мач на аматьорския Драгоман, за когото играе в последно време. Мартин падна на врата си, при което за момент крайниците му останаха парализирани.

Наложи се операция, при която лекарите са поставили две плаки, прикрепени с два винта, които ще останат там. Те ще придържат костния мозък и останалите прешлени, за да не се стигне до фатални последствия.

„Какъв футбол, има далеч по-важни неща. Те и преди това му го забраняваха, но той отиде да играе. Край, ще лежи и ще си почива, няма футбол повече. Важното е, че всичко мина успешно, дори вчера излиза навън“, заяви Адалберт Зафиров пред екипа ни.

Цялото семейство Зафирови изказва най-големи благодарности на професор Романски, д-р Фердинандов и анестезиоложката д-р Йосифова.