Тежки наказания наложи Дисциплинарната комисия към БФС след боя в Мездра на мача от 3 октомври между "Ботев" (Враца) и Локомотив (Мездра), спечелен от врачани с 1:0 и завършил с грозни сцени и масово сбиване.

Павел Петков от "Ботев" (Вр) няма право да играе в следващите 4 двубоя на тима, воден от Викторио Павлов. Също за 4 мача аут е и Валдемар Стоянов от Локомотив (Мездра). Вратарят на "железничарите" Ивайло Сайков е наказан за 3 мача, а има и още санкционирани:


bgrupa_nakazaniq.jpg


Наказания от Елитна юношеска група до 17 години:

* За нанасяне на обида на длъжностно лице на основание чл.34, ал.1, т.2, ДК наказва Христо Петров Арангело – треньор - ФК „ДИТ”с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 500 лв.

* За нанасяне на обида на длъжностно лице на основание чл.34, ал.1, т.2, ДК наказва Румен Иванов Павлов – директор ,,ДЮШ,, - ФК ,,ДИТ,, с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1среща и глоба в размер на 500 лв.

* За оспорване на съдийско решение на основание чл.34, ал.1, т.3, ДК наказва Калоян Георгиев треньор на ПФК ,,Черно море,, с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 250 лв.