Бивш футболист на "Левски" се озова в затвора. Скандалният мароканец Юсеф Рабех е задържан за притежание на наркотици и алкохол, гръмна "Льо Матен".

Законите в арабската страна предвиждат доста строги наказания за подобни провинения. А Рабех отдавна е известен като страстен любител на нощния живот и най-вече на чашката.

Най-големият марокански всекидневник съобщава, че Прокуратурата на Сале е продължи с една седмица предварителния арест на централния защитник на Видад де Казабланка и той остава зад решетките.

Докато играеше в "Левски" Рабех неведнъж се забърка в сериозни пиянски скандали. Той дори катастрофира в нетрезво състояние през 2009 г. 

Тогава с делото му се зае лично Тодор Батков и успя да го измъкне от затвора. Изцепките на проваления пияница обаче не спряха. Чашата окончателно преля, когато скочи да се бие с тогавашния треньор Георги Иванов-Гонзо и беше продаден.

Първоначално "Левски" го спазари за 500 хиляди долара с Анжи (Махачкала). На Рабех обаче не му хареса обстановката в Дагестан и избяга, обявявайки, че слага край на кариерата си.

"Оставам футбола, вие повече няма да ме видите. Не искам да играя в Анжи", каза тогава Рабех и изчезна.

Изненадващо обаче после се появи, готов за нови подвизи, но "Левски" бързо го отпрати, продавайки го на Магреб Тетуан за пет пъти по-малко пари от предлаганите от руснаците.

Тогава Рабех обяви, че ще се вземе в ръце, за да възроди кариерата си. Оказа се обаче, че е затънал още повече и стигна до затвора.