Тодор Тимонов и Николай Манчев ще подпи­шат 3-годишни договори с ЦСКА., пише „Меридиан мач”. То­ва ще стане веднага след като двамата разтрогнат контракти­те си с Ботев, което със сигурност ще се случи заради просро­чените плащания на Димитър Христолов. 

Оча­ква се до броени дни Тимонов и Манчев да скъсат официално с пловдивчани, след което да сложат подписите си под 3-годишни контракти с ЦСКА. Заплатите на двамата ще бъдат по-ниски от тавана на месечните възнагражде­ния на „Армията”, кой­то бе закован на 6000 евро.

„Обстановката в ЦСКА е супер. Мисля, че и аз, и останалите момчета се предста­вихме добре по време на подготовката в Гер­мания. Все пак в тима има доста нови играчи и е нормално да не сме сработени. Надявам се на арбитража да няма проблеми и да разтрогна”, заяви Ти монов.

Той добави, че е разговарял с настав­ника Любослав Пенев относно позицията си на терена, като треньорът на „червените” най-вероятно ще про­дължи да го използва на левия фланг на ата­ката.

„Говорили сме за две-три позиции, но крайното решение е на старши треньора”, лаконичен бе Тимо­нов.

Николай Манчев пък ще продължи своето възстановяване още една седмица, след което ще започне тренировки на пълни обо­роти. Той може да взе­ме участие в предви­дената контрола на 22 юли, което ще бъде и негов дебют за ЦСКА./БЛИЦ