Все още изпълняващият длъжността председател на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов обяви промените в Управителния съвет на клуба, чийто председател остава все още Александър Тодоров. В УС влизат вече познатият Венци Живков, който вчера бе на пресконференцията, Андрей Кирилов – председател на съвета на директорите на “Титан АС”.

Част от ръководството са още – Румен Вълков и Димитър Димитров. Вълков е шеф на Аматьорската футболна лига в България, а Димитър Димитров е ръководител на отдел "Човешки ресурси" в "Кремиковци".
 
Новата власт в Борисовата градина остави в управата двете “червени” легенди – Димитър Якимов и Петър Жеков. Появи се слух, че двамата ще бъдат отстранени от новите шефове, но в крайна сметка остават като членове на УС.


“До дни Венци Живков ще може да съвместява и двете длъжности, член на УС и изпълнителен директор на клуба заедно с Александър Тодоров”, каза Томов в интервю за БиТиВи.


“Няма да оставим да ни рекетират за Да Коща. Днес преговорите ще продължат, но се надявам да се разберем, защото желанието на играча е да остане при нас”, допълни политикът.


Легендата Джони Велинов пък от днес замени на поста директор на ДЮШ Спас Джевизов. Бившият нападател на ЦСКА подписа преди два дни договор с третодивизионния кипърски Анагениси (Дериня). Пред БЛИЦ Спас Джевизов остро нападна евентуалния си заместник Велинов./БЛИЦ