Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Подмолните атаки върху Стойчо Младенов продължават с пълна сила. Поредният удар върху старши треньора на ЦСКА бе нанесен от бившия боксьор Калоян Стоянов. Ексуправителят на стадион “Българска армия” обвини Младенов в шуробаджанащина.

“Стойчо превръща ЦСКА във фамилен клуб. Той назначава свои хора, начело със сина си Стойчо-младши, който взима огромна заплата”, заяви бесният Стоянов пред "Канал 3". Калоян сега е шеф в "Титан" - Стара Загора, а преди беше управител на стадион "Българска армия". Стоянов също така е бесен, че Младенов води футболисти на близки мениджъри, а пренебрегва с лека ръка предложени му качествени попълнения от други агенти.

Справка на БЛИЦ обаче показа, че не е привлечен нито един набелязан от Стойчо футболист. На Младенов му се водят пълни ментета. Поредните две от тях се появиха днес. Часове след идването на тогоанеца Нюанджи, към тренировките на отбора се включи и бразилецът Лукас Винисуис, който също е нападател. Ментето идва от изпадналия от втора португалска дивизия тим на Портимоненсе, за който има 10 мача без отбелязан гол. Преди това е играл в "Б" групата на Япония. Нюанджи и Винисиус са поредните футболисти, които идват на проби в ЦСКА през това лято, без да са гледани и искани от Стойчо.