ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

„Титан“ все още прави всичко възможно, за да доубие ЦСКА. На тайна вечеря в ресторант, който се намира в непосредствена близост до стадион „Българска армия“, бившите босове на клуба са кроили планове как да фалират „червените“. Причината е, че ако това стане факт, ще отпаднат милионите дългове, които „Титан“ се съгласи да покрие в договора с настоящото ръководство при прехвърлянето на акциите, пише „Меридиан Мач“. Както е известно, Александър Томов и Александър Тодоров се наеха да поемат 10 милиона от дълговете, другите останаха за сметката на „титаните“.

Първата крачка от страна на бившите шефове вече е направена. Съмнителни фенове, близки до „Титан“, всячески ще се опитват да изкарват глоби на клуба – чрез хвърляне на бомбички, факли, разпъване на забранени транспаранти. За този проблем намекна преди известно време Александър Тодоров. Той призна, че привърженици го изнудват за пари, които ръководството отказва да плаща. Интригантите опитват по всякакъв начин да оцапат имиджа на клуба и така потенциалните инвеститори и дори Сашо Томов и Александър Тодоров да си тръгнат.

Вторият ход е традиционен по времето на управлението на „Титан“ - близки медии, които им служат вярно, трябва да плюят постоянно Стойчо Младенов и ЦСКА, за да дестабилизират обстановката./БЛИЦ