Четири варианта обсъжда ръководството на ЦСКА за нов треньор на тима, научи БЛИЦ от достоверни източници. С най-големи шансове са Стойчо Младенов и амбициозният наставник на Миньор Антон Велков. Собственикът на “червените” Димитър Борисов бил категоричен, че до края на сезона отборът ще бъде воден от Адалберт Зафиров. Ади се ползва с голямата подкрепа на босовете, които не изключват възможността, ако младият спец финишира минимум на третото място, да го оставят и през следващата година. Именно Зафиров е третият вариант. Четвъртият е... Илиан Илиев, който прави чудеса в Берое. Макар че е играл в Левски, варненецът е също сред спряганите имена за треньорския пост в Борисовата градина.

Източници на БЛИЦ заявиха, че на този етап в процентно отношение нещата стоят така: Стойчо Младенов и Антон Велков – по 35% или общо 70%, Адалберт Зафиров -  25% и Илиан Илиев – 5%.
На “червените” босове Димитър Борисов и Иво Иванов са предлагани още двама специалисти – Миодраг Йешич и Радослав Здравков. Зад Ради стои твърдо Димитър Пенев.