Баскетболният треньор Константин Папазов гостува в предаването „Арена Спорт“ по БНТ, където коментира създаването на сдружението „Левски на левскарите“. Той прогнозира победа за „сините“ в предстоящия финал за купата на България срещу ЦСКА.

„Нещото, което искам в Левски да се промени, е да помнят легендите. А финалът е 1:0 за Левски. Това е пристрастна прогноза, но се надявам да победим. Победа заради феновете. Левски е отбор с бъдеще, може би това ще е най-голямата награда за тези момчета и за Мъри сега. Няма връщане назад. Всички чакат мача на 15 май“, коментира Папазов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Трябва да бъдем търпеливи и когато се прави нещо, то да бъде направено като хората. Човекът, който най-много ми е помогнал в онези дни с акциите беше Лъчо Танев. Как трябва да се прави, какво да се иска. Той има огромен опит, защото пред очите му е Барселона. Ние много трудно ще копираме Барселона, защото те не са акционерно дружество. Любовта на сините фенове обаче е огромна, трябва да се взимат предвид световните практики. Но трябва да има и ясни правила. Единствените обединяващи фигури в Левски в момента са Наско и Мъри. Най-важното е да има постоянство, за да имаш глас, трябва три години да си плащал членския си внос, три години без прекъсване. Така е в Барселона“, коментира баскетболният специалист.

Запитан за треньорския дуел Алан Пардю – Станимир Стоилов, Тити Папазов заяви: „Безспорно Пардю е специалист от високо ниво, когато е работил в Англия. Това няма какво да се коментира. За тези 10 дни, в които има време за работа, ще направи максималното, но се надявам да не е достатъчно. Моето мнение е, че Стоилов има огромен опит в такива битки.“