ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов обяви колко са феновете на "сините" според специално проучване. Той благодари на привържениците за това, че са събрали 7600 лева във финала за Купата на България, спечелен с 86:81 над ЦСКА. Сумата бе дарена на футболния клуб за покриване на спешни плащания към НАП.

"Тези 7600 лева са капка в морето, финансовото положение на БК Левски не е по-добро в никакъв случай. Причини има много Левски да е разцепен откъм своите фенове. А те са най-големият капитал на Левски - огромната любов, която акумулира от 750 000 почитатели. Имаше официално поръчано от нас социологическо изследване, това е огромен капитал.

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Левски към днешна дата съществува, след напускането на г-н Божков през 2020 година, до огромна степен благодарение на своите фенове. Говоря за всичките, не за тези, които се опитват да се представят за нещо над другите. В масата е силата.

Беше мое емоционално решение - ние доникъде няма да стигнем с тези 7600 лева, нито пък ще помогнат на тази огромна дупка от 11 милиона и половина, но ми се иска това да бъде някакъв знак на обединение. Нещо, което липсва генерално в нация, не в Левски”, каза баскетболният специалист пред bTV.

Той говори и за емоционалната си среща с примата на българската музика Лили Иванова, на която подари Купата на България. "Беше емоционално решение. Беше поканена на вечеря от Илиана Раева и Наско Сираков и аз отидох да им покажа трофея след финала. Тя толкова го хареса, че нямаше как да не й го подаря.

За Левски ще направим копие. 14 килограма тежи. Ако беше в САЩ, Лили щеше да е най-известната личност в света. Ние не си ценим звездите", категоричен е Тити.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК