Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Тити Папазов разкри какво си пожелава за предстоящата година в българския футбол. Той иска да види обединение в името на националния отбор за баражите за Евро 2020, а в клубен план се надява да види Левски с Купата на България. И очаква Лудогорец да е шампион.

"Искам да поздравя всички хора, които обичат българския футбол, да е щастлива и здрава годината за тях. Виждам много хора с различия в тази сграда, дано се обединят. Заради тия баражи можем да направим един голям успех, който да сподели цялата нация. Нека всеки загърби различията си и да се обединим в името на българския футбол".

"Безкрайно много искам Левски да спечели Купата заради тези пълни 10 години без трофей. Осъществимо е това желание. Категорично смятам, защото лятото бях близо до Лудогорец и подготовката им, която е европейска, това дава своето отражение. Трябва да има по-оспорвано първенство, но съм реалист - Левски с Купата, Лудогорец с титлата", заяви Папазов по време на церемонията "Футболист на годината 2019".