Константин Папазов говори първо и ексклузивно пред БЛИЦ, след като изтече новината, че ще бъде преносител на акциите на ПФК Левски. Публикацията излезе в сайта на "Труд".

Думите на Тити пред БЛИЦ без редакторска намеса:

Понеже никога не съм лъгал и съм си изградил име на авторитетен човек, ще потвърдя следното пред БЛИЦ.

На 28 април се събрахме в офиса на улици „Тодорини кукли“ с голяма част от феновете на Левски, аз и Павел Колев. Дискутирахме моментната ситуация в клуба. Естествено, първият въпрос, който си зададохме, беше как ще се процедира с акциите, защото те могат да дадат фронт за спасението на закъсалия ни любим клуб.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Стигнахме до мнението и заключението, че трябва да напишем писмо до г-н Васил Божков и г-н Георги Попов, за да попитаме какви са техните намерения.

Аз в този момент казах, че съм  готов да се кача на самолета, да отида в Дубай и да помоля Васил Божков да даде акциите, ако той няма възможност поради обективни причини да изпълнява своите ангажименти, които изпълняваше 14 месеца. Тази моя реакция всъщност ме различи от останалите, присъствали на сбирката. Това е цялата истина.


Акциите са необходими,  за да се отприщи бента на големия язовир. Защото Левски е язовир, най-голямата спортна организация в държавата, а футболният клуб е таванът на българския спорт. Естествено, всички, които бяхме на тази среща, се нагърбихме в тези четири-пет дни да подготвим писмо до г-н Божков, вярвайки, че ще получим адекватен отговор как да се процедира. Сега единствено негово право е да каже на кого ще предаде акциите“.