Константин Папазов за пореден път се зае със задачата да помогне на "Левски". Тежкото положение във футболния клуб принуди баскетболния специалист да търси начини за излизане от кризата. Този път Тити призова феновете да подкрепят кампанията за набиране на средства в помощ на "Левски", като изпратят смс на адрес DMS Levski на номер 17777.

"Преди 6-7 месеца от фенклуба на Левски дойдоха при мен с желанието да попадна във фондация, която се нарича фхонд 100 години "Левски", за да успеем да направим един истински празник. За съжаление доста дълъг период нищо не свършихме, което ме прави отговорен. Това е знак на съдбата, на 100-годишнината е без титла, но Левски ще бъде щастлив, защото феновете щке го спасят. Как? Като се обединим. Ако успея да ги убедя, че това 1 левче, значи много. Поставям си една бариера от 500 хиляди левскари. Искам ние, фонд 100 години Левски, да организираме празника. Това е празникът на всички левдскарли. Те ще участват, но ние ще бъдем организаторите, сценаристите. Ако тези 500 хиляди души гласуват с по 1 лев, ще съберем 500 хиляди лева. Около 650 хиляди лева струва организацията за двубой с Лацио. Да напълним стадиона, да направим празника.

Ако успеем да го направим, на 1 юни ще вярваме, че може да съберем 5 милиона, за да можем да управляваме клуба си. Този клуб е наш. "Левски" е повече от ЦСКА. Левски без ЦСКА не може, но ние ще ги победим. Не може, ние имаме нещо, което няма никой друг. Ако една къща трябва да се построи, трява да има четири основи. За нас едната е великото име, то е непоклатимо, неповторимо. Другата основа е великата фенска маса. Не искам милиони, а едно левче и за да ми повярват", заяви Тити Папазов в ефира на ТВ7.

"Ето, казвам ви, аз ще дам 5000 лева от мен. Парите не ме интересуват, искам да помогна на "Левски". И аз бях онази нощ във Верона, когато "Левски" елиминира Киево. Бях близо до момчетата. Тогава Батков беше най-обичания човек, целуваха му мустаците всички. Тогава всички се радвахте и всички си инсталирахме химна на Шампионската лига на телефоните. Нека да ви видя сега, къде ви е истинското сърце", крещеше треньорът, след което дойдоха сълзите.

"Ако не успеем, ще се чувствам предаден. Тогава ще кажа много неща, които могат да разтърсят държавата. Ще си отворя широко устата за "Левски". Трябва да знаят тези хора, които са обещавали и които направиха зулумите в тоя отбор. Искам "Левски" да бъде първи, трябва само вяра, а не да търсиш причината в другия. Мартине (б.р. - Папазов се обръща към водещия Мартин Карбовски), хората не вярват, бе, не вярват. Те си мислят, че зад всяка кампания стои някаква далавера. Някой ще ги открадне ли бе. Аз съм израснал на улицата, аз съм уличник, няма да дам на никой 1 лев да вземе, само да ми повярват (Тити удря с юмрук по масата.)

"Феновете на "Левски" са всички - политици, учители, интелигентни хора и наркомани. Да, така е, не могат да бъдат само завършили Сорбоната. Това е най-обичаният клуб в България. Но политиците в България ги е страх от силен "Левски" и от силен ЦСКА. Това са големи групи хора, които са заплаха за всяко правителство. Не случайно на "Левски" и ЦСКА не се помага", завърши баскетболният треньор.