Двама от титулярите на Оборище - Васил Велев и Даниел Младенов, са получили няколко оферти от други клубове след силния сезон, който изнесоха в Югозападната "В" група, научи БЛИЦ.

Опитните полузащитници бяха неизменна част от състава на Валерий Дамянов, който осигури историческата промоция на панагюрци за професионалния футбол.

Интерес към Велев и Младенов има от отбори от "А" и "Б" група, като на този етап бъдещето им е неясно. Ръководството на Оборище се надява да задържи Велев и Младенов, като тепърва ще се водят разговори за оставането им на "Орчо войвода". Със задачата да ги задържи ще се нагърби новият изпълнителен директор Ганчо Евтимов.

31-годишният Велев в кариерата си до момента е играл за Спартак (Варна), Миньор (Перник), Локомотив (Стара Загора), Видима-Раковски, Сливен, Локомотив (София), "Ботев" (Враца) и Хасково, а Дани Младенов се завърна в Панагюрище след кратък престой в Трикала (Гърция), след като преди това отново бе част от състава на Оборище. В кариерата си до момента крилото от Кюстендил е играл в "Левски", Черноморец (Бургас), Монтана, Марек, Черно море и др.