Звездата на ЦСКА Тобиас Хайнц беше категоричен, че отборът разполага с необходимите футболисти и манталитет, за да стане шампион. Мнението на норвежеца беше подкрепено от неговия съотборник Майкъл Естрада. Двамата бяха наградени в Пресклуб „България“ за футболисти на осмия и 11-ия кръг на efbet Лига. Хайнц получи и значка за най-добър играч на месец септември.

"По време на паузата успяхме да се подготвим добре. Ще бъдем още по-добри. Всеки мач е сам за себе си, всяка среща е различна. Левски е добър отбор и на нас ни е трудно да играем с този съперник. Не е лесно във всеки мач да си на топ ниво. Чакам следващия ни мач и ще покажа на какво съм способен", обяви Хайнц.

"Успяхме да намерим нашия ритъм и форма. Нашата цел е да станем шампиони. Имаме добър отбор и манталитета, за да го постигнем. Много от играчите бяха в клуба и миналата година, когато не ни достигна само една точка. Трябва да продължим по този начин и да направим възможно най-малко грешки. Трудно е да се каже къде ще се реши титлата. Имаме мач с Лудогорец в края на тази календарна година, който е решаващ за нас. Дано продължим добрата си серия", каза още норвежецът.

"С тези играчи можем да играем футбола, който треньорът Нестор Ел Маестро иска от нас - топката винаги трябва да минава през Хайнц, Линдсет и Марселино, които са много агресивни. С много тренировки ще постигнем ритъма, който треньорът иска от нас", добави съотборникът му Майкъл Естрада.