Нападателят на Литекс Светослав Тодоров се завърна с отбора от подготвителния лагер в Холандия в добро настроение и оптимизъм.

"Всичко мина нормално. Изиграхме два много добри мача, в които победихме", каза Тоди, който вече реализира първото си попадение с екипа на "оранжевите", носейки победата с 1:0 над холандския елитен Де Граафшап при повторния си дебют за тима.

"На терена ще се види дали Литекс е готов. Очаквам да стане един добър мач", отбеляза Тоди за предстоящия двубой за Суперкупата с Левски на 1 август.

"Мачовете ще покажат докъде можем да стигнем. Предстоят доста тежки двубои, както за Суперкупата, така и в първенството, и в Лига Европа", каза още Тодоров пред "Гонг".

Като един от най-опитните в състава, нападателят бе категоричен - "В момента в Литекс няма слаби звена, няма какво да коментирам повече."

Той пожела успех на осъществилия трансфер в ПСВ Айндховен Станислав Манолев, като отбеляза, че това е един много добър отбор.

"Щом съм дошъл в Литекс, значи съм доволен. Преценил съм, приел съм тяхната оферта, така че съм доволен", завърши нападателят. /БЛИЦ